Måltidsmåttet

Charlotte
27 Apr 2012 kl 09:41

Äter du för stora portioner? Då kanske måltidsmåttet är något för dig?

Måltidsmåttet hjälper dig att äta balanserat och i lagom mängd. Det sunda sättet att minska i vikt och hålla den. Lägg enkelt upp en normalportion av lagad mat, med rätt mängd grönsaker, kolhydrater, protein och sås. Måltidsmåttet är framtaget tillsammans med legitimerad dietist. Den bygger på tallriksmodellen och följer Livsmedelsverkets näringsrekommendationer.

Finns att köpa på Apoteket eller online>>

Senaste inlägg

ISILIFE Välkomnar Linn Olsson

Dean Ruzic
1 Aug 2016 kl 18:40
ISILIFE rekryterar Linn Olsson ISILIFE anlitar välkänd profil för sin externa kommunikation som nästa steg in i mediabranschen. Linn Olsson, 21, har sedan tonåren varit en av Sveriges främsta internetinfluencer genom sina sociala medier med en av Sveriges största bloggar, sin ridsportblogg, i fokus. Men strävan efter att utvecklas och nå kunskap i PR- och mediabranschen har ständigt varit hennes största drivkraft. – Mitt slutgiltiga mål har aldrig varit ”bloggare”, bloggen har varit min väg att nå kunskap och inte minst möten med kompententa yrkesmänniskor. Efter studenten ville jag så snabbt som möjligt få prova mina vingar i branschen på riktigt, säger Linn som spenderade sitt år efter studenten på PR-byrå samt Gina Tricots marknadsavdelning. För att spetsa sin kompetens ytterligare studerar hon numera strategisk PR på universitetsnivå. – Visionen med mina studier har varit att ta nästa steg i karriären och få chansen att använda min kunskap och utvecklas i en yrkesroll inom mediabranschen. ISILIFE är ett otroligt spännande företag att få komma in på, de går in i branschen ifrån en ny vinkel och här finns alla möjligheter för mig att vässas i yrkeslivet och applicera min kunskap utanför mina egna kanaler. ISILIFE grundades av Dean Ruzic, framgångsrik entreprenör, som bland annat grundat säkerhetsgrossisten Prokey. Prokey ökade under perioden 2009-2012 sin omsättning från 20 till 150 miljoner och utsågs till Gasellföretag av Dagens Industri år 2011, 2012 och 2013. Dean nominerades av Ernst & Young till årets entreprenör år 2013. – Linn har trots sin unga ålder en stor erfarenhet som toppbloggare och både känsla för- och kunskap inom branschen vilket jag värderar högt när vi välkomnar Linn till ISILIFE-teamet, säger Dean. Jag och Linn har olika bakgrunder och kunskap som kompletterar varandras, och jag är säker på att vi tillsammans med hela teamet bakom ISILIFE kommer uppnå visionen att bli en oundviklig aktör på mediamarknaden. ISILIFE har samlat intressanta influencer som de tror kan inspirera en något äldre och mer medveten målgrupp, sedan tidigare återfinns bland annat de välkända profilerna Patrik Sjöberg och Madeleine Wall. Linn kommer bli en av profilerna hos ISILIFE men också involveras i företagets externa kommunikation. – Jag vet att jag är duktig på det här, jag har växt upp i den här världen, jag har bara otåligt fått vänta på att bli gammal nog för att visa det, säger Linn med glimten i ögat.

Sötpotatisplättar utan ägg

Charlotte
11 Jul 2016 kl 08:00
”Mitt kokoshjärta” publicerar fantastiska bilder och recept i sin blogg. Klicka här för att komma till just dessa ljuvliga sötpotatisplättar med Vegansk Fudge Chokladsås.